Nyheter og blogg

Spør en steinsamler!
Funnet noe rart?
[ Les hele saken ]
Oslo meteoritten
Siste nytt!
[ Les hele saken ]
Tips, Ris og Ros
Kontakt oss!
[ Les hele saken ]
Jordskjelv
Her skjelver det nå!
[ Les hele saken ]
Unge steinsamlere.
Spennende hobby!
[ Les hele saken ]

 

 Spennende!

Aktuelt - Hva skjer!

Stokke

 

Auksjon

22. oktober


 Nye norske mineraler:

Sveinbergeitt

 Peterandresenitt

Alflarsenitt


Mineralloven

Lovdata

Samlinger og bøker

Nytt!

Aktuelle lenker:

 

Mutingsrett?

Direktoratet for mineralforvaltning

Ferdige prosjekter

Sommerskolene til Forskerfabrikken

Publisert 23.05.2013 00:06

Geofreaks har hatt et storprosjekt med levering av steinsamlinger til Forskerfabrikken sitt prosjekt for sommerskoleene i 2013. Vi har i alt produsert 2500 sett som er brukt i en spennende læringsprosess om stein. Prosjektet innebefatter hele Norge og vi håper dette er et springbrett for mange nye geologer/amatørgeologer!

[ Les hele saken ]


Aktivitetsdag på Oljemuseet, Stavanger

Publisert 30.01.2012 00:08

Søndag 29. januar 2012 var det aktivitetsdag på Oljemuseet i Stavanger. Geoshow med Geofreaks sto på tapeten med foredrag for store og små. "Øglene på Svalbard" og "Jakten på bergkrystallene" sammen med hva egentlig kvarts er var temaene for dagen. Vi delte ut bergkrystaller gratis til alle som var innom og dette ble veldig godt mottatt spesielt av de minste!

[ Les hele saken ]


Newton NRK - Jakten på bergkrystallene

Publisert 08.12.2011 00:09

NRK Newton var i Holmestrand i Vestfold på opptak for programmet som skal sendes 15. januar 2012. Bergkrystaller var temaet samt at det var med et par unge samlere fra nærområdet. Utrolig bra reklame for hobbyens fremme!

[ Les hele saken ]


Naturfagdagene på Blindern.

Publisert 24.10.2011 00:32

For å frelse alle naturfaglærere som har geoskrekk stilte vi opp på Naturfagdagene som ble arrangert på Universitetsbiblioteket på Blindern i Oslo. Dette er et av våre satsningsområder! Kan vi spre informasjon om stein til unge før fotballen tar overhånd gjør vi gjerne det!

[ Les hele saken ]


Naturweekend på Storefjell, Gol

Publisert 09.09.2011 22:12

En herlig høstweekend i spennende fjellområder og med foredrag av naturens store sønner. Kurs i krystalleting var også et av tilbudene til de som la løypa om Storefjell.

[ Les hele saken ]


Markaskolen - Sørkedalen i Oslo

Publisert 10.06.2011 22:41

Markaskolen i Sørkedalen, Oslo, har laget et konsept hvor naturen brukes som en åpen lærebok for alle klassertrinn fra 5. - 7. klasse. Geologi er en av vinklene som blir lagt til grunn for hva naturen har å by på.

[ Les hele saken ]


Bjørneparken, Flå i Hallingdal

Publisert 02.02.2011 18:15

Geofreaks var med å arrangerte Natur og romfartshelg den siste helgen, 29.-30. januar 2011. Vi laget en spennende blanding av steinmesse og foredragsopplevelser. Målet med å skape en spennende tverrfagelig opplevelse med romfartshistorie, meteoritter, og utdødde øgler fra Svalbard ble nådd!

[ Les hele saken ]Nettside levert av A Steinhaug Experience med Easy CMS